A+ A A-

Promociona la teva empresa

Tens l'oportunitat de promocionar el teu negoci a la nostra pàgina web, d'aquesta manera col·laboraras amb la Penya Barcelonista El Perelló.

Aquesta col·laboració consisteix en l'inserció del teu anunci al lateral de la web, el qual s'anirà mostrant aleatòriament durant tot l'any. Quan un visitant cliqui al teu anunci se'l redirigirà a la teva pàgina web o adreça d'internet on aparegui informació sobre els productes i/o serveis que ofereixes. També inserirem un anunci al Facebook oficial de la Penya, a l'àlbum de Col·laboradors.

El donatiu serà de 20€ anuals, que es destinaràn a les despeses ordinàries de l'associació i al manteniment de la pàgina web, a parts iguals. Al finalitzar d'any, rebràs un informe amb els cops que ha estat visualitzat l'anunci, i nombre de visites a la teva web gràcies a aquest anunci.

Envia el logotip o anunci a mostrar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i l'enllaç d'internet on vulguis que es redirigeixin a les persones interessades.

Gràcies per la seva col·laboració!

Últimes novetats!

Promociona la teva empresa

Tens l'oportunitat de promocionar el teu negoci a la nostra pàgina web, d'aquesta manera col·laboraras amb la Penya Barcelonista El Perelló. Aquesta col·laboració consisteix en l'inserció del teu anunci al lateral de...

+ INFO

Apadrinament del handbol infantil femení

Apadrinament Handbol Club Perello

La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona apadrina l'equip d'hanbol infantil femení del HC Perelló per a la temporada 2018-19.

+ INFO

Final Copa 2019

final-copa-19-penya-perello

Aquest dissabte a les 21 hores del vespre es disputarà la Final de Copa entre el Barça i el València.

+ INFO

Fes-te soci!

Si desitges fer-te soci clica la següent enllaç, descarrega i imprimeix el formulari que apareixerà: FORMULARI INSCRIPCIÓ SOCI Un cop imprès, complimenta'l amb les teves dades i signa'l. Tot seguit tens dues...

+ INFO

Carnet de Penyista 2019

Carnet Penyista 2019

Ja podeu passar a recollir per la nostra seu social, en els dies de partit, el nou Carnet de Penyista per a l'any 2019, recordeu que aquest carnet porta associats...

+ INFO

Commemoració del 35è aniversari de la Pe…

35-aniversari-pbperello

A continuació us informem de les activitats que pretenem du a terme amb motiu del 35è aniversari de la Penya Barcelonista del Perelló.

+ INFO