A+ A A-

Història

Tot va començar el 26 de setembre del 1983 quan cinc perellonencs van decidir formar la Penya Barcelonista del perelló per donar suport al club que estimaven. Mica en mica (l'any 84 érem 63 socis), hem anat creixent i ara ja som una de les penyes més grans del món amb més de 650 socis i sòcies.

Durant aquests anys han estat moltes les persones que han treballat per tirar la penya endavant formant part de les juntes directives: Francisco Segarra i Caballé, Flaminio Piñol i Sentis, Enrique Labòria i Gimeno, José Boyer i Margalef, Manuel Cano i Màdico, Miquel Alimbau i Montull, Enric Margalef i Borràs, Josep Boyer i Martí, Ferran Cid i Martí, Domingo Segarra Marqués, Tomàs Brull i Llaó, Josep Maria Laboria i Valls, Francesc Figueres i Llaó, Josep Maria Enrique i Villaroya, Josep Maria Margalef i Balagué, Josep Pallarès i Pallarès, Albert Farnós i Vila, Arturo Homedes i Subirats, Pere Barberà i Benet, Josep Franch i Piñol, Carme Alimbai i Reverté, Pasqual Blasco i Segarra, Mònica Llambrich i Parra, Joan Subirats i Llaó, Mario Rebull i Gilabert, Isabel Postigo i Arrabal, Joana Balagué i Figueres, Josué Priego i Barberà, Josep Brull i Màdico, Vicent Casacuberta i Borràs.

Els nostres presidents han estat:

- Francisco Segarra i Caballé: 1983-1987
- Enric Margalef i Borràs: 1987-2005
- Joan Subirats i Llaó: 2005-2006
- Jordi Caballé i Pallarès: 2006- 2012
- Jordi Brull i Margalef: 2012-...

 Gràcies a l'esforç de molta gent, som una associació que dosposa de local propi on poder fer les juntes i assemblees, viure els partits de les diferents seccions del club, celebrar les victòries i desenvolupar les diferents activitats de la penya:

- Del 1983 al 1995: Av. Catalunya, S/N (Casal Centre d'Esports) cedit.
- Del 1995 al 1996: c/ Major, 16 (Antic Ajuntament) cedit.
- Del 1996 al 2011: c/ Gayarre, 22.
- Del 2011 fins a l'actualitat: c/ Gayarre (Hotel d'Entitats).

 Com a entitat del Perelló amb una de les masses socials més important, hem estat presents i hem participat activament en la vida cultural, festiva i esportiva de la nostra població:

- Ofrena al nostre patró Sant Antoni Abad, durant les Festes Majors.
- Representació de l'entitat amb la pubilla durant les Festes Majors.
- Ofrena de l'11 de setembre al monument del Coll de les Forques.
- Present a Firabril (fira de la mel i l'oli) fent difusió de la penya, el Club i del nostre entusiasme per uns colors: el blau i el grana
- Torneig de tennis-taula, campionat de futbolí, col·laboració amb altres entitats del poble...

 En Vicent Brull i Boyer ha estat l'únic perellonenc que ha jugat amb el primer equip del FCBarcelona, la temporada 1940 i 1941. La seva família ha continuat amb la passió pel futbol i pel Barça.

 

Últimes novetats!

Videoconferències Precandidats

Videoconferències Precandidats

Videoconferencies dels precandidats a la presidencia del Fútbol Club Barcelona

+ INFO

Torneig eFootball PES21 PS4

Torneig eFootball PES21 PS4

El proper 6 de desembre a les 10h es celebrarà un torneig d’eFootball PES21 online per a PlayStation4 entre diverses federacions, per a penyistes d’a partir de 14 anys.

+ INFO

Més que una Moció

mocio censura barça 2020

Des de la Penya Barcelonista El Perelló informem que hem recollit 314 paperetes de suport a la Moció de Censura "Més que una Moció", per tal de presentar una moció...

+ INFO

Promociona la teva empresa

Tens l'oportunitat de promocionar el teu negoci a la nostra pàgina web, d'aquesta manera col·laboraras amb la Penya Barcelonista El Perelló. Aquesta col·laboració consisteix en l'inserció del teu anunci al lateral de...

+ INFO

Commemoració del 35è aniversari de la Pe…

35-aniversari-pbperello

A continuació us informem de les activitats que pretenem du a terme amb motiu del 35è aniversari de la Penya Barcelonista del Perelló.

+ INFO

Fes-te soci!

Si desitges fer-te soci clica la següent enllaç, descarrega i imprimeix el formulari que apareixerà: FORMULARI INSCRIPCIÓ SOCI Un cop imprès, complimenta'l amb les teves dades i signa'l. Tot seguit tens dues...

+ INFO