A+ A A-

Més que una Moció

mocio censura barça 2020

Des de la Penya Barcelonista El Perelló informem que hem recollit 314 paperetes de suport a la Moció de Censura "Més que una Moció", per tal de presentar una moció de censura a l’actual junta directiva, i convocar eleccions com més aviat millor.

La Junta Directiva de la Penya Barcelonista El Perelló va acordar posar a disposició el local social per tal de que tots els socis del Futbol Club Barcelona que ho desitgéssin poguéssin fer efectiu aquest dret que ténen com a socis. La Junta ho considera una decisió racional, sense fer campanya favorable ni en contra, pel que no entén algunes crítiques rebudes.

Aquestes signatures dels socis són principalment de les Terres de l'Ebre, encara que també n'hem rebut del Camp de Tarragona, País Valencià i Aragó; donat que incomprensiblement érem l'únic punt de recollida de signatures en molts quilòmetres a la rodona.

La Junta Directiva vol destacar a tots els socis i sòcies l'agraïment rebut per posar a disposició el local i recursos humans necessaris per dur a terme l'acció, i els hi ho agraeix igualment.

FORÇA BARÇA!